Vrouw lachen met collega
/sites/default/files/styles/promo_xlg_h300/public/promo/iStock-1200927925_0.jpg?h=aeef2a35&itok=mbnvK-1_

Hoe werkt het?

Met E-WISE bepaal je als cursist zelf waar, wanneer en in welk onderwerp jij je wilt verdiepen. Een abonnement biedt onbeperkt toegang tot het hele online cursusaanbod voor docenten in het middelbaar beroepsonderwijs. Lees hieronder hoe dat werkt!

Registreren
1. Registreren
Laat je gegevens achter.
Gratis cursus
2. Gratis cursus
Maak een cursus en ervaar zelf het gemak!
Abonneren
3. Abonneren
Gemakkelijk afsluiten via de website.
Starten
4. Starten
Kies een onderwerp en start direct!
Certificaat
5. Certificaat
Voor iedere succesvol afgeronde cursus.

Eenvoudig starten

Met een abonnement op E-WISE heb je onbeperkt toegang tot alle cursussen in het cursusaanbod. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je binnen 1 à 2 werkdagen een welkomstmail van E-WISE met een activatiecode. Met deze code log je in op je account en kun je direct met een cursus naar keuze beginnen. Wanneer je hele team aan de slag gaat, wordt er eerst een gratis kick-off gegeven waarin het gebruik wordt uitgelegd.

Opbouw cursussen

De cursussen duren gemiddeld 2 uur, met uitzondering van E-WISE Extra's (15 minuten) en Tafelgesprekken (1 uur). Je opent een cursus en klikt chronologisch door de cursus heen. De cursus onthoudt precies waar je bent gebleven, zodat je te allen tijde een pauze kunt nemen en op elk moment weer verder kunt gaan. Je drukt hiervoor op de knop 'hervat'. Via de zogeheten metrolijn, links zichtbaar in de cursus, kan je eenvoudig zien waar je bent. 

Inhoud cursussen

De online cursussen bevatten onder andere videofragmenten (die op locatie of in onze eigen studio worden opgenomen) en animaties. De cursussen worden verrijkt met tekstuele uitleg, praktijkvoorbeelden, praktische hand-outs, overzichten en gevarieerde vragen, zoals onder andere meerkeuze- en sleepvragen, om de leerstof zo goed mogelijk tot je te nemen.

Certificaat

Op het moment dat een cursus succesvol is afgerond, kun je het certificaat terugvinden in je account onder ‘Mijn certificaten’. Daarnaast kunnen schoolleiders via PE-Online hun professionele ontwikkeling en bijscholing vastleggen en bijhouden.

Weer even opfrissen?

Na het afronden van een cursus blijft het cursusmateriaal inclusief je ingegeven antwoorden gewoon beschikbaar. Zoek in het cursusoverzicht de reeds afgeronde cursus en klik op de button 'Afgerond'. Op deze manier kan je eenvoudig de documentatie downloaden of opnieuw de informatie in de cursus bekijken. Handig als naslagwerk!