Accountmanager buitendienst

Ben jij op zoek naar een zelfstandige, uitdagende baan waarbij je je commerciële vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Wij zoeken een energieke, ambitieuze en pro-actieve accountmanager.

E-WISE is scale-up-organisatie in de nascholingsmarkt, de grootste aanbieder van online nascholingen in een snel ontwikkelende markt. De vergelijking met Netflix gaat goed op. Met een groot online aanbod vervangen we de bijeenkomsten van traditionele nascholingsaanbieders. Abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit. E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholing voor professionals. In Nederland bieden we aan ruim 20 doelgroepen uitgebreide nascholingspakketten met meer dan 1000 cursussen online. Onze doelgroepen zijn verdeeld onder 4 labels: CME-Online, PO-Online, PE-Academy en E-WISE. We zijn gevestigd in Utrecht we werken we met ongeveer 90 collega’s aan het vergroten van ons succes.

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT ontwerpers en een design afdeling zijn we in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die markt ons biedt. E-WISE is een gezond dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien we explosieve groei.

Onze producten staan bekend om hun kwaliteit. In de meeste doelgroepen zijn we marktleider, soms zelfs enige aanbieder van online nascholing. Abonnementen op de pakketten worden zowel afgenomen door individuele zakelijke klanten als door organisaties die de online nascholing voor hun medewerkers inkopen.

Functie

Voor onze labels CME-Online, PO-Online en PE-Academy zijn wij op zoek naar een accountmanager buitendienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de new business doelstellingen. Je werkt aan de hand van targets. Het doel van de functie is de verkoop van de nascholingspakketten aan de middelgrote kantoren en zorginstellingen (gemiddeld 10 tot 60 medewerkers) en het onderhouden van de relatie met bestaande klanten. Je maakt zelf de afspraken met potentiële klanten om vervolgens in gesprek te gaan met onder andere fysiotherapeuten, advocaten, accountants en fiscalisten. Je schrijft offertes, maakt een salesplan voor jouw regio en hebt een goede procesbewaking. Je houdt scherp oog op acquisitie, planning en de ontwikkelingen in de markt. Je werkzaamheden zullen uit 80% buitendienst en 20% administratieve afhandeling bestaan.

Dit kun je van ons verwachten

Binnen E-WISE maak je deel uit van een jong salesteam. We zijn proactief, ambitieus en inspireren elkaar om elkaar scherp te houden. Ondanks dat we ervaring vragen voor deze functie is er ook ruimte om te leren zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen door de trainingen die je krijgt, maar ook door te sparren met je teamgenoten. Het is een zelfstandige functie met de kans je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je hebt relevante werkervaring
  • Je bent representatief, commercieel, prestatiegericht en zoekt altijd kansen/uitdagingen
  • Je bent communicatief vaardig, mondeling én schriftelijk
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Je woont binnen een reisafstand van 50 km van Utrecht

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime functie met een salaris tussen € 3.000,- en € 3.300,- per maand, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je een telefoon, laptop, onkostenvergoeding en een auto. Bij het behalen van je target heb je recht op een bonus.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anette Donker, Director Client Services, telefoon 030-26 44 169. Je sollicitatie met cv en motivatie kun je sturen naar: anette.donker@e-wise.nl